Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Alapanyag Csirke
Állat Kutya
Életkor Felnőtt
Specialitás Ivartalanított - steril
Testméret Univerzális
Típus Konzerv, nedvestáp
VET--PET Normál (PET)

 Akár 1 napos kiszállítás
Környezetbarát termékek és működés
Állatorvosi szaktanácsadás

Royal Canin Sterilised (12*85G) kutyatáp

Ár:
6.390 Ft (5.031 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A Royal Canin Sterilised egy teljes értékű táp ivartalanított kutyák számára és az ideális testsúly fenntartására.
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. április 19.
Szállítási díj: 1.486 Ft
Gyártó: Royal Canin
Szerezhető hűségpontok: 64
Cikkszám: 9003579008744
Vonalkód: 9003579008744
Kiszerelés: 1.02 kg

Leírás és Paraméterek

Royal Canin Sterilised

Teljes értékű kutyaeledel - Ivartalanított, felnőtt kutyáknak - 10 hónapos kortól - Súlygyarapodásra hajlamos kutyáknak.

Fő jellemzők:

  • Segít fenntartani az ideális testsúlyt
  • Canine care nutrition (CCN) program

Leírás:

Az ivartalanítás után a kutya anyagcseréje lelassul, és noha úgy tűnik, hogy a kutya most már szívesebben pihen a kanapén, mint aktívan kalandozik a szabadban, mégis farkasétvággyal eszik, ha eljön az etetés ideje.

Jól ismert, hogy a kiegyensúlyozott táplálás segíthet az állatoknak a betegségek leküzdésében. A kutyák táplálásával kapcsolatos több évtizedes élvonalbeli tudományos kutatás eredményeként kínáljuk most Önnek ezt az ivartalanított kutyák számára kifejlesztett tápot.

A minden testméretű kutya számára alkalmas ROYAL CANIN® Sterilised Loaf (pástétom/pépes, nedves táp) gondosan beállított mennyiségű aktív tápanyagai révén segít megszüntetni az éhségérzetet és jó formában, aktívan tartani a kutyát.

A ROYAL CANIN® Sterilised Loaf egy ízletes táp, amely nagy mennyiségben tartalmaz - a kutya konkrét igényeihez szabott - kitűnően emészthető fehérjéket. A tápban lévő fehérjék segítenek megőrizni a kutya izomtömegét a csökkent kalória- és zsírfelvétel mellett is.

Mi több, a ROYAL CANIN® Sterilised Loaf mérsékelt zsírtartalmú és a rostok optimális kombinációját tartalmazza, hogy elősegítse a kutya ideális testsúlyának megőrzését, ugyanakkor biztosítsa a teltségérzetet.

A Sterilised táplálási programunk az ízletes pástétom forma mellett ropogós tápszemcsékből álló száraz tápként is hozzáférhető. Mindkét forma teljes tápértékű, és tökéletesen kiegészítik egymást. Miért ne próbálná ki a pástétomot a száraz táphoz adott ízletes „feltétként”?

Állítsa át kutyáját a ROYAL CANIN® Sterilised Loaf etetésére, és tapasztalja meg a kitűnő minőségű, a kutya aktivitásának, jó kondíciójának és egészségének megőrzése érdekében gondosan beállított mennyiségű tápanyagok nyújtotta előnyöket!

Összetétel:

Hús és állati származékok, gabonafélék, növényi eredetű származékok, ásványi sók, különféle cukrok, olajok és zsírok.

Adalékanyagok (kilogrammonként):

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3 vitamin: 190 NE, E1 (Vas): 2 mg, E2 (Jód): 0,3 mg, E4 (Réz): 2,4 mg, E5 (Mangán): 0,6 mg, E6 (Cink): 6 mg.

Analitikai összetevők:

Nyersfehérje: 8,4 % - Nyerszsír: 4,0 % - Nyershamu: 1,5 % - Nyersrost: 1,3 % - Nedvesség: 81 %.

6.390 Ft

Alapanyag Csirke
Állat Kutya
Életkor Felnőtt
Specialitás Ivartalanított - steril
Testméret Univerzális
Típus Konzerv, nedvestáp
VET--PET Normál (PET)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ez is érdekelhet téged!

Teljes értékű kutyaeledel 10 hónapos kortól – Bőrirritációra és viszketésre hajlamos kutyáknak.
6.390 Ft (5.031 Ft + ÁFA)
Nedvestáp bármely méretű, érzékeny emésztőrendszerű felnőtt kutyának, problémához igazított receptúrával az egészséges emésztést támogató tápanyagokkal, minőségi fehérjékkel, jól emészthető mousse.
6.390 Ft (5.031 Ft + ÁFA)
A ROYAL CANIN® Light Weight Care Loaf (pástétom/pépes, nedves táp) bármilyen testméretű, hízásra hajlamos kutya számára alkalmas 10 hónapos kor felett
6.390 Ft (5.031 Ft + ÁFA)
A bármely testméretű kutya számára alkalmas ROYAL CANIN® Exigent Loaf tele van mindazokkal a tápanyagokkal, melyekre kutyájának az egészséges élethez szüksége van. Vegye rá kutyáját a rendes evésre ezzel a finom „ínyenc” formulával, melyet még a legválogatósabb kutyák is imádnak.
6.390 Ft (5.031 Ft + ÁFA)

Hill's Science Plan Canine csirkés-zöldséges ragus (stew) eledel felnőtt (1-6 éves) kistestű kutyáknak. Válogatós kutyáknak ideális.


80g-os alutasakos kiszerelés

 

6.675 Ft (5.256 Ft + ÁFA)
Nedvestáp közepes termetű (11-25 kg) fajták felnőtt kutyáinak, szaftos, ízletes receptúra szószban mártózó darabkákkal, könnyen emészthető; omega-3, EPA és DHA: támogatja az intakt bőrfunkciót.
7.290 Ft (5.740 Ft + ÁFA)
Nedvestáp nagy termetű fajták felnőtt kutyáinak, szaftos-ízletes receptúra szószban mártózó húsdarabokkal, támogatja az intakt húgyúti funkciót, az ízületek és csontok egészségét, könnyen emészthető.
7.290 Ft (5.740 Ft + ÁFA)
Teljes értékű nedves eledel középtermetű kölyökkutyák számára (felnőttkori tömeg 25 kg-ig) 10 hónapos korig.
7.290 Ft (5.740 Ft + ÁFA)
dobozKosárba