Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Alapanyag Csirke
Állat Kutya
Életkor Felnőtt
Specialitás Húgyúti problémák - urinary
Testméret Kistestű (10kg alatti)
Típus Szárazeledel
VET--PET Normál (PET)

 Akár 1 napos kiszállítás
Környezetbarát termékek és működés
Állatorvosi szaktanácsadás

Royal Canin Mini Urinary Care kutyatáp 1kg

Ár:
4.590 Ft (3.614 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Royal Canin Mini Urinary Care – Teljes értékű táp hugyúti problémákkal küzdő felnőtt, kistestű kutyák számára 10 hónapos kortól, 1-10 kg-ig A Royal Canin Mini Urinary Care egy teljes értékű eledel kistestű, érzékeny húgyrendszerű kutyák számára.
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. április 25.
Szállítási díj: 1.486 Ft
Gyártó: Royal Canin
Szerezhető hűségpontok: 46
Cikkszám: 3182550895149
Vonalkód: 3182550895149
Kiszerelés: 1 kg

Leírás és Paraméterek

Royal Canin Mini Urinary Care – Teljes értékű táp hugyúti problémákkal küzdő felnőtt, kistestű kutyák számára 10 hónapos kortól, 1-10 kg-ig
A Royal Canin Mini Urinary Care egy teljes értékű eledel kistestű, érzékeny húgyrendszerű kutyák számára.

A kutyák esetében gyakoriak a húgyrendszeri problémák. Ha az Ön kutyája nem iszik elég vizet, vizelete túlzottan besűrűsödhet. Ilyenkor a vizeletben lévő ásványi anyagokból kristályok képződhetnek, amik végül fájdalmat okozó húgykövek keletkezéséhez vezetnek. A kutya táplálásának módosítása segíthet megvédeni a húgyrendszert és csökkenteni a kőképződést. Ez kevesebb aggódást és még gondtalanabb életet jelent!
A tápszemcse kifejezetten úgy van megtervezve, hogy több víz fogyasztására ösztönözze a kutyát. A plusz mennyiségű víznek kettős hatása van. Először is átöblíti a kutya húgyhólyagját, másodszor pedig felhígítja a vizeletet, így a kristály- és húgykőképződés számára kedvezőtlenebb környezetet teremt.
Minden Royal Canin Mini Urinary Care teljes értékű táplálást biztosít, és 100%-ban tartalmazza mindazokat a minőségi fehérjéket, zsírokat, rostokat, vitaminokat és ásványi anyagokat, melyekre az Ön kutyájának szüksége van az egész életre szóló jólléthez.
A Royal Canin Mini Urinary Care táplálási programunk két komponensből áll: száraz táp ropogós tápszemcsékkel és finom pástétom tasakos kiszerelésben – mindkettő teljes tápértékű, és tökéletesen kiegészítik egymást. Miért ne próbálná ki a pástétomot a száraz táphoz adott ízletes „feltétként”?
Nem csak mi mondjuk: a Royal Canin Mini Urinary Care táppal elért eredmények bizonyítottan sikeresek. A Royal Canin kenneljeiben végzett tudományos vizsgálatok bizonyítják, hogy ez a táp 21%-os vizelethígulást eredményezett.

A Royal Canin Mini Urinary Care jellemzői:
• Kutyák esetében gyakoriak a húgyrendszeri problémák. Ha az Ön kutyája nem iszik elég vizet, vizelete túlzottan besűrűsödhet. Ilyenkor a vizeletben lévő ásványi anyagokból kristályok képződhetnek, amik végül fájdalmat okozó húgykövek keletkezéséhez vezetnek. A kutya táplálásának módosítása segíthet megvédeni a húgyrendszert és csökkenteni a kőképződést. Ez kevesebb aggódást és még gondtalanabb életet jelent!
• A tápszemcse kifejezetten úgy van megtervezve, hogy több víz fogyasztására ösztönözze a kutyát. A plusz mennyiségű víznek kettős hatása van. Először is átöblíti a kutya húgyhólyagját, másodszor pedig felhígítja a vizeletet, így a kristály- és húgykőképződés számára kedvezőtlenebb környezetet teremt.
• Minden Royal Canin Mini Urinary Care teljes értékű táplálást biztosít, és 100%-ban tartalmazza mindazokat a minőségi fehérjéket, zsírokat, rostokat, vitaminokat és ásványi anyagokat, melyekre az Ön kutyájának szüksége van az egész életre szóló jólléthez.
• A Royal Canin Mini Urinary Care táplálási programunk két komponensből áll: száraz táp ropogós tápszemcsékkel és finom pástétom tasakos kiszerelésben – mindkettő teljes tápértékű, és tökéletesen kiegészítik egymást. Miért ne próbálná ki a pástétomot a száraz táphoz adott ízletes „feltétként”?
• A Royal Canin kenneljeiben végzett tudományos vizsgálatok bizonyítják, hogy ez a táp 21%- os vizelethígulást eredményezett.

Összetétel:
Kukoricaliszt, dehidratált baromfifehárje, állati zsiradékok, rizs, hidrolizált állati fehérjék, növényi fehérje kivonat*, búza, kukorica, kukoricaglutén, cikória pép, ásványi sók, tojáspor, növényi rostok, porított cellulóz, bársonyvirág kivonat (lutein forrás). *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehárja.

Adalékanyagok:
Táprétékkel rendelkező adalékanyagok: A viatmin: 15000 NE. D3 vitamin: 1000 NE. E1 (Vas): 54 mg, E2 (Jód): 4,8 mg. E4 (Réz): 13 mg. E5 (Mangán): 60 mg, E6 (Cink): 137 mg. E8 (Szelén): 0,09 mg. Tartósítószerek. Antioxidánsok.

Beltartalmi értékek:
Nyersfehérje: 27 % - Nyersolajok és -zsírok: 16 % - Nyershamu: 5,3 % - Nyersrost: 2,5 %

4.590 Ft

Alapanyag Csirke
Állat Kutya
Életkor Felnőtt
Specialitás Húgyúti problémák - urinary
Testméret Kistestű (10kg alatti)
Típus Szárazeledel
VET--PET Normál (PET)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!