Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Alapanyag Csirke
Állat Kutya
Fajta Beagle
Életkor Felnőtt
Specialitás Fajtatáp
Testméret Univerzális
Típus Szárazeledel
VET--PET Normál (PET)

 Akár 1 napos kiszállítás
Környezetbarát termékek és működés
Állatorvosi szaktanácsadás

Royal Canin Beagle Adult fajtatáp 3kg

Ár:
10.390 Ft (8.181 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Royal Canin Beagle Adult – Száraztáp 12 hónaposnál idősebb beagle kutyák számára A beagle vidám természetű és intelligens kutya, amellyel könnyű együtt élni. A felnőtt beagle számára a megfelelő táplálás az optimális egészségi állapot megőrzésének fontos része – ezért fontos, hogy Ön milyen tápot választ kutyája számára.
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. április 25.
Szállítási díj: 1.486 Ft
Gyártó: Royal Canin
Szerezhető hűségpontok: 104
Cikkszám: 3182550821766
Vonalkód: 3182550821766
Kiszerelés:

Leírás és Paraméterek

A Royal Canin Beagle Adult egy teljes értékű táp felnőtt és idős beagle fajtájú kutyáknak, melyet 12 hónapos koruktól ajánlunk. Különösen azok számára kifejlesztettük, akik vidám természetű és intelligens kutyájukat szeretnék megfelelő táplálással ellátni.

A ROYAL CANIN® Beagle Adult táp jellemzői közé tartozik az ideális testsúly elérését segítő gondosan beállított kalóriatartalom, a teltségérzetet biztosító rostkombináció, valamint a jobb emésztést elősegítő különleges alakú tápszemcsék. A kutya rövid és fényes szőrzetének és erős csontozatának megőrzését célzó tápanyagokat is tartalmaz.

A beagle kutyák nagyon aktívak és szeretik a mozgást, ezért fontos, hogy csontozatuk és ízületeik egészségét megfelelő tápanyagokkal támogassuk. A ROYAL CANIN® Beagle Adult erre a célra is kialakítva, hogy kiemelkedően támogassa a kutya egészségét.

Emellett a táp gondoskodik arról, hogy kutyájuk ellenőrzött táplálékfelvételre legyen sarkallva, így segítve őket az ideális testsúly elérésében. Az egészséges emésztést és a rendszeres bélsárürítést elősegítő alapanyagokat is tartalmazza a tápban.

Összefoglalva, a ROYAL CANIN® Beagle Adult egy kiváló minőségű táp, mely teljes mértékben kielégíti a felnőtt és idős beagle kutyák tápanyagigényeit, miközben támogatja a kutya egészségét, aktivitását, és a megfelelő testsúly elérését. A termékleírás végén természetesen szerepel

Összetétel:

Dehidratált baromfifehérje, kukorica, rizs, búza, hidrolizált állati fehérjék, állati zsiradékok, kukoricaglutén, növényi rostok, növényi fehérje kivonat*, cukorrépapép, halolaj, ásványi sók, élesztő és annak részei, Psyllium maghéj és mag, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), borágó olaj, rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).

*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Adalékanyagok (kilogrammonként):

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin: 28500 NE, D3 vitamin: 800 NE, E1 (Vas): 41 mg, E2 (Jód): 4,1 mg, E4 (Réz): 13 mg, E5 (Mangán): 53 mg, E6 (Cink): 135 mg, E8 (Szelén): 0,09 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Érzékszervi adalékanyagok: Tea kivonat (polifenol forrás): 150 mg - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

10.390 Ft

Alapanyag Csirke
Állat Kutya
Fajta Beagle
Életkor Felnőtt
Specialitás Fajtatáp
Testméret Univerzális
Típus Szárazeledel
VET--PET Normál (PET)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!