Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Állat Kutya
Kiszerelés (db) 1 db
Méret M
Szín vegyes
VET--PET Normál (PET)

 Akár 1 napos kiszállítás
Környezetbarát termékek és működés
Állatorvosi szaktanácsadás

Chuckit! Fetch Tug karika és kötél játék

Ár:
3.790 Ft (2.984 Ft + ÁFA)
Chuckit játék kettő az egyben! Kiváló minőségű, rendkívül strapabíró karika játék, mely egyetlen mozdulattal húzogatós kötéljátékká tudunk változtatni. A gumi karika erős, de fogkímélő gumiból készült. A vastag és erős kötél kihajtható a karikából, így könnyeben és messzebre tudjuk dobni, valamint kötélhúzós játékot is játszhatunk vele.
Elérhetőség: Érdeklődjön
Várható szállítás: 2024. április 05.
Szállítási díj: 1.486 Ft
Gyártó: Chuckit!
Szerezhető hűségpontok: 38
Cikkszám: 029695331053
Vonalkód: 029695331053

Leírás és Paraméterek

Chuckit játék kettő az egyben! 

Kiváló minőségű, rendkívül strapabíró karika játék, mely egyetlen mozdulattal húzogatós kötéljátékká tudunk változtatni. A gumi karika erős, de fogkímélő gumiból készült. A vastag és erős kötél kihajtható a karikából, így könnyeben és messzebre tudjuk dobni, valamint kötélhúzós játékot is játszhatunk vele. 

Belső átmérője kb 8,5 cm, külső átmérője 14 cm. 

Soha ne hagyja kedvencét felügyelet nélkül a játékkal!

3.790 Ft

Állat Kutya
Kiszerelés (db) 1 db
Méret M
Szín vegyes
VET--PET Normál (PET)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ez is érdekelhet téged!

Tökéletesen pattogó, természetes gumiból készült labda, amely újrahasznosított gumiból készült. A csomag 2 db labdát tartalmaz. A színárnyalatok a valóságban eltérhetnek!
3.790 Ft (2.984 Ft + ÁFA)
Tartós, erős anyagú "bot", ami úgy került kialakításra, hogy könnyíti a kutya légzését játék közben. Egyedi formájának köszönhetően kutyája akár 30-50 %-kal tovább bírja majd a játékot! Vízben való játéknál, a különleges kialakításának köszönhetően a kutya nem nyel vizet miközben megfogja.
3.890 Ft (3.063 Ft + ÁFA)
A Chuckit! Strato Balls tökéletes játék azoknak a kutyáknak, akik sokat és erősen rágják a labdájukat, valamint mozgásigényük egy kis extra labdázást kíván. A Strato Balls ugyanis speciális és extra erős gumiból készült. Ennek köszönhetően sokkal jobban és magasabbra pattan, mint a Chuckit Ultra ball és még jobban bírja az erős rágást.
3.890 Ft (3.063 Ft + ÁFA)
A Chuckit! Breathe Right Fetch Ball egy természetes gumiból készült labda, amit úgy terveztek, hogy megkönnyítse a kutya légzését és könnyítse a levegő áramlását játék közben. Ennek a labdának köszönhetően kutyád akár 30-50%-kal hosszabb ideig is játszhat a megszokotthoz képest.
3.890 Ft (3.063 Ft + ÁFA)
Trixie kiváló minőségű, eredeti állat hangú poliészter gyapjú tömésű kacsa latexből kutyáknak.
3.890 Ft (3.063 Ft + ÁFA)
A Chuckit Ultra Ball Minőségi, tömör gumiból készült strapabíró labda, könnyen tisztítható, valamint rugalmas és természetes anyagból készült. A megfelelő méretű katapulttal is használható. Nagy testű kutyáknak ajánlott.
3.690 Ft (2.906 Ft + ÁFA)
A Chuckit! Indor Ball beltéri labda kiváló játék szobai, otthoni használatra. Kialakításának köszönhetően csendben és puhán, mégis jól pattog, így nem zavar senkit a pattogó labda hangja és nem tesz kárt a berendezésben sem.
3.690 Ft (2.906 Ft + ÁFA)
Úszni tudó, különösen magasra ugró, robusztus játéklabda kutyáknak, világíító színű. Kompatibilis a Chuckit! labdahajítóval, strukturált felületű. Könnyen tisztítható, anyaga natúr gumi
4.039 Ft (3.180 Ft + ÁFA)