Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Alapanyag Csirke
Állat Kutya
Életkor Felnőtt
Specialitás Fog- és szájhigénia - dental
Testméret Kistestű (10kg alatti)
Típus Szárazeledel
VET--PET Normál (PET)

 Akár 1 napos kiszállítás
Környezetbarát termékek és működés
Állatorvosi szaktanácsadás

Royal Canin Mini Dental Care kutyatáp 1kg

Ár:
4.590 Ft (3.614 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Royal Canin Mini Dental Care – Teljes értékű táp fogköves, vagy fogproblémás felnőtt, kistestű kutyák számára 10 hónapos kortól, 1-10 kg-ig A Royal Canin Mini Dental Care egy teljes értékű eledel kistestű, fogporblémákra hajlamos kutyáknak.
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. április 03.
Szállítási díj: 1.486 Ft
Gyártó: Royal Canin
Szerezhető hűségpontok: 46
Cikkszám: 3182550894395
Vonalkód: 3182550894395
Kiszerelés:

Leírás és Paraméterek

Royal Canin Mini Dental Care – Teljes értékű táp fogköves, vagy fogproblémás felnőtt, kistestű kutyák számára 10 hónapos kortól, 1-10 kg-ig
A Royal Canin Mini Dental Care egy teljes értékű eledel kistestű, fogporblémákra hajlamos kutyáknak.

Az Ön kutyájának egész életében csak egyetlen fogazata lesz, ezért rendkívül fontos azt megvédeni. Amikor a kutya befejezi az evést, elkerülhetetlenül baktériumok telepednek meg a fogain. Ha ezt követően nem tisztítják meg a kutya fogait, ez foglepedék kialakulását eredményezhet, amely végül fogkővé alakul – ez pedig veszélyt jelent a kutya egészségére nézve.
A Royal Canin Mini Dental Care a 10 kg-os testsúly alatti, fogproblémákra hajlamos kutyák számára alkalmas.Ezt az extra-ízletes tápot a tápszemcse fejlett mechanikai állaga jellemzi, amely úgy van kialakítva, hogy megtisztítsa a kutya fogainak felületét, miközben elősegíti a lepedék és a fogkő képződésének megakadályozását.
A tápszemcse állaga úgy lett kialakítva, hogy a tápszemcse körülvegye a kutya minden fogát, amikor a kutya ráharap, így minden falat táp fogkefeszerű hatásra emlékeztető módon ledörzsöli a fog felületéről a lepedéket.
Emellett a Royal Canin Mini Dental Care ízletes tápszemcséje olyan kelátképző anyagokkal is ki van egészítve, amelyek megkötik a kalciumot a kutya nyálában, így segítenek megakadályozni a fogkőképződést. Nem csak mi állítjuk, hanem tudományos tesztek eredményei is bizonyítják, hogy a Royal Canin Mini Dental Care táp akár 69%-kal is csökkenti a fogkőképződést. Ez azt jelenti, hogy a Royal Canin Mini Dental Care bizonyítottan sikeres.

A Royal Canin Mini Dental Care jellemzői:
• Az Ön kutyájának egész életében csak egyetlen fogazata lesz, ezért rendkívül fontos azt megvédeni.
• Amikor a kutya befejezi az evést, elkerülhetetlenül baktériumok telepednek meg a fogain. Ha ezt követően nem tisztítják meg a kutya fogait, ez foglepedék kialakulását eredményezhet, amely végül fogkővé alakul – ez pedig veszélyt jelent a kutya egészségére nézve.
• A Royal Canin Mini Dental Care  a 10 kg-os testsúly alatti, fogproblémákra hajlamos kutyák számára alkalmas.
• Ezt az extra-ízletes tápot a tápszemcse fejlett mechanikai állaga jellemzi, amely úgy van kialakítva, hogy megtisztítsa a kutya fogainak felületét, miközben elősegíti a lepedék és a fogkő képződésének megakadályozását.
• A tápszemcse állaga úgy lett kialakítva, hogy a tápszemcse körülvegye a kutya minden fogát, amikor a kutya ráharap, így minden falat táp fogkefeszerű hatásra emlékeztető módon ledörzsöli a fog felületéről a lepedéket.
• Emellett a Royal Canin Mini Dental Care ízletes tápszemcséje olyan kelátképző anyagokkal is ki van egészítve, amelyek megkötik a kalciumot a kutya nyálában, így segítenek megakadályozni a fogkőképződést.
• Nem csak mi állítjuk, hanem tudományos tesztek eredményei is bizonyítják, hogy a Royal Canin Mini Dental Care táp akár 69%-kal is csökkenti a fogkőképződést. Ez azt jelenti, hogy a Royal Canin Mini Dental Care bizonyítottan sikeres.

Összetétel:
Rizs, szárított szárnyasfehérje, állati zsír, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérje, szárított répapép, növényi fehérje kivonat*, szójaolaj, ásványi anyagok, halolaj, frukto-oligoszacharidok (0,34%), búzaliszt, gabona, árpa, élesztő, lignocellulózok. 
* L.I.P.: Válogatott, könnyen emészthető, értékes fehérjék.

Adalékanyagok:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-Vitamin (30.000 NE/kg), D3-Vitamin (800 NE/kg), E1 [vas] (36 mg/kg), E2 [jód] (3,6 mg/kg), E4 [réz] (11 mg/kg), E5 [mangán] (47 mg/kg], E6 [cink] (140 mg/kg), E8 [szelén] (0,08 mg/kg).
Technológiai adalékanyagok:
Tartósítószerek, üledékes eredetű klinoptilolit (10 g/kg), antioxidánsok.

Beltartalmi értékek:
Nyersfehérje: 23 % - Nyersolajok és -zsírok: 16 % - Nyershamu: 5,3 % - Nyersrost: 2,1 %

4.590 Ft

Alapanyag Csirke
Állat Kutya
Életkor Felnőtt
Specialitás Fog- és szájhigénia - dental
Testméret Kistestű (10kg alatti)
Típus Szárazeledel
VET--PET Normál (PET)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ez is érdekelhet téged!

A Royal Canin Mini Digestive Care – Száraztáp kis termetű felnőtt és idős kutyáknak 10 hónapos kortól, 1-10 kg-ig A Royal Canin Mini Digestive Care száraz eledel kistestű kutyák (1-10 kg) egyéni táplálkozási igényei szerint készül, melyek különösen érzékeny emésztőrendszerrel rendelkeznek vagy válogatósak.
4.590 Ft -tól (3.614 Ft + ÁFA)
Royal Canin Mini Light Weight Care – Száraz kutyatáp kistermetű felnőtt kutyáknak 10 hónapos kortól, súlygyarapodásra való hajlam esetén, 1-10 kg-ig A Royal Canin Mini Light Weight Care kifejezetten úgy van összeállítva, hogy a kistermetű, hízásra hajlamos kutyák minden tápanyagigényét kielégítse.
4.590 Ft -tól (3.614 Ft + ÁFA)
Royal Canin Mini Sterilised – Teljes értékű táp ivartalanított, felnőtt, kistestű kutyák számára 10 hónapos kortól, 1-10 kg-ig A Royal Canin Mini Sterilised segít fenntartani az ivartalanított kutyák ideális testsúlyát.
4.590 Ft -tól (3.614 Ft + ÁFA)
Royal Canin Mini Exigent – Száraz kutyatáp kistermetű, nagyon válogatós felnőtt kutyák számára, 10 hónapos kortól, 1-10 kg-ig A Royal Canin Mini Exigent kifejezetten úgy van összeállítva, hogy a kistermetű, válogatós felnőtt kutyák minden tápanyagigényét kielégítse.
4.590 Ft -tól (3.614 Ft + ÁFA)
Royal Canin Mini Urinary Care – Teljes értékű táp hugyúti problémákkal küzdő felnőtt, kistestű kutyák számára 10 hónapos kortól, 1-10 kg-ig A Royal Canin Mini Urinary Care egy teljes értékű eledel kistestű, érzékeny húgyrendszerű kutyák számára.
4.590 Ft (3.614 Ft + ÁFA)
Royal Canin Mini Dermacomfort – Száraztáp kistermetű felnőtt kutyáknak 10 hónapos kortól,1-10 kg-ig A Dermacomfort táp a kutyáknál lehetséges allergénként azonosított fehérjeforrások limitálásával járul hozzá a bőr egészségének megőrzéséhez. Az alkalmazott fehérjéket rendkívül könnyű emászthetőségük miatt választják ki, ennek eredményeképpen a Dermacomfort tápok segítségével enyhül a bőrirritáció és a viszketés. Látható eredmények már egy hónap alatt!
4.590 Ft -tól (3.614 Ft + ÁFA)

A Hill's Science Plan Adult Small&Mini Chicken száraz kutyatáp tökéletesen kiegyensúlyozott eledel kistestű és mini méretű felnőtt kutyák számára, 1 éves kortól 7 éves korig. A kisebb tápszemeket kedvelő kutyák számára készült, valamint támogatja az izomzatot és a létfontosságú szervek egészséges működését.

4.990 Ft -tól (3.929 Ft + ÁFA)
A Hill's Science Plan Canine Adult Small & Mini Light Chicken egy teljes értékű light száraztáp hízásra hajlamos kis testméretű fajtákba tartozó felnőtt kutyák részére 1 éves kortól.
5.190 Ft -tól (4.087 Ft + ÁFA)