Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

VetPlus

VetPlus: Global Leader in Veterinary Nutraceuticals

A VetPlus a prémium minőségű, evidence-based tudománnyal alátámasztott hatékonyságú táplálék-kiegészítők és vitaminok márkája, melyek kutyák és macskák számára készülnek. Ezen termékek segíthetnek kedvenced életminőségének javításában, egészségének hosszútávú fenntartásában.

Az ízületek egészségének támogatása

A VetPlus táplálék-kiegészítők között találhatók olyan termékek, amelyek az ízületek működését támogatják, és enyhíthetik a mozgás korlátozottságával járó fájdalmakat. Ezen termékek segíthetnek a kutyáknak és macskáknak abban, hogy jobban mozoghassanak, és hosszú távon fenntartsák az ízületeik egészségét.

Belsőszervek támogatása

A VetPlus termékei támogathatják szinte bármely szerv működését, beleértve a vesét, a húgyutakat, vagy segíthetnek megoldást nyújtani különböző emésztési problémákra. Az értékes és minőségi összetevők biztosíthatják, hogy kedvencednek egészséges legyen a szervezete, és hosszú távon képes legyen a kihívásokkal szembenézni.

Biztos minőség

A VetPlus olyan márka, amely biztosítja, hogy kedvencednek csak a legjobb minőségű, alaposan tesztelt termékek jutnak. Minden termékük evidence-based tudománnyal van alátámasztva, így biztos lehetsz benne, hogy kedvencednek valóban jót teszel.

Rendezés: