Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Max & Molly

Max & Molly: A Prémium Kutyafelszerelés Márka

A Max & Molly egy elismert brit márka, amely prémium minőségű kutyafelszerelésekkel foglalkozik. Az értékes termékeik a legmagasabb szintű kényelmet és biztonságot biztosítják kedvenceinknek, hogy a lehető legjobban érezzék magukat a mindennapjaikban.

Kutyahámok

A Max & Molly két féle H-hámot és Q-Fit hámot kínál, amelyek mindegyike egyedi mintákkal rendelkezik. Az H-hámok biztonságosak, míg a Q-Fit hámok könnyen felcsatolhatók. Az H-hámok XS és XL méretben érhetők el.

Kutyanyakörvek

A Max & Molly két féle nyakörvet kínál: az egyedi mintás Original Gear és a fényvisszaverő Matrix széria. Az Original Gear nyakörvek egyediséget kölcsönöznek kedvenceinknek, míg a Matrix nyakörvek biztonságosabbá teszik őket a sötét utcán.

Kutyapórázok

A Max & Molly 7 féle állítható multi-pórázt és 1,5 méteres fix pórázt kínál. Mindkét típus elérhető egyedi mintás Original Gear és egyszínű Matrix kivitelben. A multi-pórázok fogóként is használhatók, míg a fix póráz biztosabb tartást biztosít.

Egyéb Kiegészítők

A Max & Molly termékkínálatában szerepelnek latex-plüss játékok snuggle játékok kötél fogóval, ultrahangos kullancsriasztók, Matrix ULTRA LED nyakörvre vagy hámra rögzíthető lámpák, és kulcstartók is, amelyek multi-pórázhoz is használhatók.

GOTCHA! biztonsági biléta

Max & Molly a biztonságra is gondol, így a GOTCHA! biztonsági bilétát is kínálja, melynek QR-kódjának regisztrálása után könnyen azonosítható az állat ha elkóborol. Így bármikor biztonságban lehet a kedvenc állata.

Rendezés: