Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hill's Örök Barátság Kampány - segíts menhelyi kutyáknak örök otthonra találni!

Hill's Örök Barátság Kampány - segíts menhelyi kutyáknak örök otthonra találni! A Hill's Pet Nutrition, amely világelső a prémium eledelek gyártásában, bejelentette, hogy másodszor is elindítja az #ÖrökBarátságKüldetés kampányt, immár Magyarországon is! Légy részese te is ennek a küldetésnek, segíts gazdátlan állatoknak új, örök otthonra találni!

Hogyan csatlakozhatsz?

Minden áprilisban megvásárolt Hill's Science Plan vagy Vet Essential (kizárólag állatorovosoknél elérhető!) eledel 5%-ának megfelelő mennyiség adományként kerül a kiválasztott szervezetekhez világszerte. Magyarországon öt állatvédő szervezetet: a Rex Kutyaotthon Alapítványt, NOÉ Állatotthon Alapítványt, Eszkuláp Állatvédő Egyesületet, Tappancs Állatvédő Alapítványt és MAVED-et támogat idén a program.

A kampány érdekében áprilisban a Petfirst kínálatában is
HATALMAS kedvezménnyel vásárolható meg minden Hill's Science Plan (SP) táp!

“A Hill’s hisz abban, hogy a megfelelő táplálék képes megváltoztatni a menhely-lakók életét és segít, hogy második esélyt kaphassanak szerető otthonuk megtalálására, amelyet annyira megérdemelnének” mondta Alain Semeneri, a Hill's regionális alelnöke és főigazgatója.

Ez is bizonyítja, hogy a minőségi, tudományos alapokon nyugvó táplálás életeket menthet és változtathat meg. Mint ahogy az is, hogy a Shelter & Love programban eddig kiosztott 235 millió eurónyi eledel, ami nem kevesebb, mint 12 millió menhelylakónak segített szerető otthonra találni világszerte!

Nem csalás: egy poszttal is segíthetsz!

Egy poszt, egy tál eledel a magyarországi menhelyi állatoknak: tölts fel cicádról vagy kutyádról egy képet Facebookra vagy Instagramra nyilvánosan látható formában, használd az #ÖrökBarátságKüldetés hashtaget, és jelöld meg a Hill's Magyarországot (@hillspethu)!

A képen akár te is szerepelhetsz kedvenceddel együtt, és akár ismerőseidet is buzdíthatod, hogy csatlakozzanak a kampányhoz, ami egyszerűbb nem is lehetne!

A posztok számáról pedig nem csak a levegőbe beszélünk: a Hillspet.co.hu oldalon te is nyomon követheted, hányan csatlakoztak eddig örök barátjukkal, valamint az örökbefogadásról, és a menhelyek segítéséről is hasznos információkkal gazdagodhatsz!!

Próbáld ki te is a Hill's eledeleket!

Sokat gondolkoztál már, milyen eledel lenne a legjobb cicádnak vagy kutyádnak? Rengeteget ki is próbáltál, de egyik sem vált be igazán?

Akkor itt az ideje, hogy te is adj egy esélyt a Hill's Science Plan eledeleknek! Nem fogod megbánni, mert akármilyen különleges igénye is van kedvencednek, ebben a tápcsaládban nagy eséllyel megtalálod számára a legjobbat!

Ha tehát áprilisban vásárolsz Hill's macskatápot vagy kutyatápot, azzal duplán teszel jót: saját kedvencednek, és gazdátlan állatoknak egyaránt!

Böngészd alább kiemelt ajánlatainkat, vagy válogass a Hill's eledelek között cicáknak itt, vagy kutyáknak itt