Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés, szállítás

1. SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Szállítási határidők

A megrendelések általános kiszállítási maximum határideje 2-5 munkanap.
Kivéve, ha olyan termékeket rendel, amelyek  „Érdeklődjön“ vagy "Rendelhető" státuszú termékek, vagy olyan rendelések melyek során egy terméket a Petfirst Állatpatika azonnal biztosítani nem tud, mert nem áll rendelkezésére raktáron. Ebben az esetben a várható szállítási időpontról kérjük érdeklődjön a 0630/174 4994-es telefonszámon vagy e-mailben a shop@petfirst.hu címen.


Házhozszállítást a GLS Futárszolgálat végzi

A megrendelésről ügyfélszolgálatunktól e-mailben visszaigazolást kap, majd a termékek elérhetősége alapján készül a számla, és azok a termékek lesznek küldve melyeket a számlán részletezünk.

A kiszállításra vállalt határidők kizárólag egymást követő munkanapok esetében érvényesek. Amennyiben megrendelése leadását követően hétvége, vagy ünnepnap(ok) következik, értelemszerűen a kiszállítási idő a hétvége vagy az ünnepnap(ok) hosszával meghosszabbodik.

Kiszállítás esetén ajánlott a futár jelenlétében leellenőrizni a csomagolást és annak sértetlenségét, és ha sérülést észlel (pl. elszakadt a fólia, megsérült a kartondoboz, más a termék színe vagy nem azt a terméket kapta, amit megrendelt stb.), azonnal jelezze ezt a futár felé, aki a panaszról jegyzőkönyvet köteles felvenni, majd kérem jelezze az ügyfélszolgálatunknak a megadott elérhetőségek egyikén a további teendőkről. A jegyzőkönyv két példányban készül és csak a kiszállítást végző futár aláírásával együtt érvényes.

Amennyiben Ön az átvételt követő 24 órán belül elmulasztja ellenőrizni az átvett csomag tartalmát, avagy ellenőrzi azt, de elmulasztja a hibás teljesítésről írásban értesíteni ügyfélszolgálatunk, úgy a bekövetkezett károkért a szolgáltatót nem terheli felelősség.

Figyelem! A vásárlói visszaélések miatt a csomagolás során a csomagba tett árukról fotódokumentációt készítünk. Amennyiben a felvételeken látható a reklamált termék, úgy a reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
.
A feladásra szánt csomag súlya 40kg-ban maximalizált.


Személyes átvétel

Személyes átvételre kizárólag nyitvatartási időben van lehetőség.
Petfirst Állatpatika
144 Budapest, Almakerék utca 6.
Nyitvatartás: hétköznap 9:00 - 16:30, szombat-vasárnap zárva,

Kiszállítás díja, GLS házhozszállítás

Budapesti és vidéki szállítási díjak egységesen:

2kg csomagsúlyig: 1.567,- Ft
2-3kg csomagsúly között: 1.793,- Ft
3-5kg csomagsúly között: 1.902,- Ft
5-10kg csomagsúly között: 2.041,- Ft
10-15kg csomagsúly között: 2.216,- Ft 
15-20kg között: 2.280,- Ft
20-25kg között: 2.453,- Ft
20-40kg között: 2.572,- Ft

Szállítás GLS csomagpontba: 

1.170,- Ft csomag súlytól függetlenül

25.000,- Ft feletti rendelési érték felett a szállítás ingyenes.


2. FIZETÉSI MÓDOK

Utánvét, online bankkártyás fizetéssel, készpénzzel/bankkártyával lehetséges és személyes átvétel esetén csak online bankkártyás, illetve készpénzes fizetés lehetséges.

Utánvét – Kiszállításkor GLS futárnak készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel. Ennek díja bruttó 290,- Ft minden házhoz szállítot és csomagpontra kért rendelés esetében. Ennek díja bruttó 290,- Ft minden házhoz szállítot és csomagpontra kért rendelés esetében

Online bankkártyás fizetés - Honlapon megrendelés során online bankkártyával fizetve - ingyenes


Minden, az oldalon feltüntetett ár az ÁFA-t tartalmazza!