Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés, szállítás

1. SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Szállítási határidők

A megrendelések általános kiszállítási határideje 2-5 munkanap.
Kivéve, ha olyan termékeket rendel, amelyek  „Előrendelhető“ státuszú termékek, vagy olyan rendelések melyek során egy terméket a Petfirst Állatpatika azonnal biztosítani nem tud, mert nem áll rendelkezésére raktáron. Ebben az esetben a várható szállítási időpontról kérjük érdeklődjön patikánknál a 0670/776 3337-es telefonszámon vagy e-mailben a shop@petfirst.hu címen.


Házhozszállítást a DPD Futárszolgálat végzi

A megrendelésről ügyfélszolgálatunktól e-mailben visszaigazolást kap, majd a termékek elérhetősége alapján készül a számla, és azok a termékek lesznek küldve melyeket a számlán részletezünk.

A kiszállításra vállalt határidők kizárólag egymást követő munkanapok esetében érvényesek. Amennyiben megrendelése leadását követően hétvége, vagy ünnepnap(ok) következik, értelemszerűen a kiszállítási idő a hétvége vagy az ünnepnap(ok) hosszával meghosszabbodik.

Kiszállítás esetén ajánlott a futár jelenlétében leellenőrizni a csomagolást és annak sértetlenségét, és ha sérülést észlel (pl. elszakadt a fólia, megsérült a kartondoboz, más a termék színe vagy nem azt a terméket kapta, amit megrendelt stb.), azonnal jelezze ezt a futár felé, aki a panaszról jegyzőkönyvet köteles felvenni, majd kérem jelezze az ügyfélszolgálatunknak a megadott elérhetőségek egyikén a további teendőkről. A jegyzőkönyv két példányban készül és csak a kiszállítást végző futár aláírásával együtt érvényes.

Amennyiben Ön az átvételt követő 24 órán belül elmulasztja ellenőrizni az átvett csomag tartalmát, avagy ellenőrzi azt, de elmulasztja a hibás teljesítésről írásban értesíteni ügyfélszolgálatunk, úgy a bekövetkezett károkért a szolgáltatót nem terheli felelősség.

Figyelem! A vásárlói visszaélések miatt a csomagolás során a csomagba tett árukról fotódokumentációt készítünk. Amennyiben a felvételeken látható a reklamált termék, úgy a reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
.
A feladásra szánt csomag súlya 40kg-ban maximalizált.


Személyes átvétel

Személyes átvételre kizárólag nyitvatartási időben van lehetőség.
Petfirst Állatpatika
1126. Budapest, Kiss János altábornagy utca 48/B.
Nyitvatartás: hétköznap 9-19, szombaton 9-12 óráig.

Kiszállítás díja, DPD házhozszállítás

Budapesti és vidéki szállítási díjak egységesen (40kg csomagsúlyig):
0-14.999 Ft értékű termékcsomag megrendelése esetén bruttó 990 Ft 
15.000 Ft feletti értékű termékcsomag megrendelése esetén 0 Ft


2. FIZETÉSI MÓDOK

Utánvét, online bankkártyás fizetés és személyes átvétel esetén készpénzzel/bankkártyával lehetséges.

Utánvét – Kiszállításkor DPD futárnak készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel
Online bankkártyás fizetés - Honlapon megrendelés során online bankkártyával fizetve


Minden, az oldalon feltüntetett ár az ÁFA-t tartalmazza!