Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

b/d – az elme eledele, idős kutyáknak kifejlesztve

b/d – az elme eledele, idős kutyáknak kifejlesztve

Kutyád idős, és ennek jelei már nem csak fizikailag, hanem szellemileg is megmutatkoznak? Ha a társas interakciókban már nem a régi, szokásai megváltoztak, és szinte csak árnyéka fiatalkori önmagának, akkor sem kell róla lemondanod!

Biztosíts számára aktív, boldog nyugdíjas éveket Hill’s Prescription Diet b/d eledellel és VetPlus Aktivait kapszulával!

A nemzetközi szakirodalomban a humán Alzheimer szindrómához hasonló tüneteket írnak le CCD kognitív diszfunkciónak, vagy CDS kognitív zavar szindrómának. A tünetek viselkedési zavarok formájában jelennek meg, és nagyon hasonlóak az idősödő emberéhez.

Ez a speciális eledel és készítmény kombináltan alkalmazva segítenek megőrizni, illetve részben helyreállítani az egészséges agyműködést. Ha együtt alkalmazod a b/d Alertness Care tápot és az Aktivait táplálékkiegészítőt, kutyád viselkedése látványos változásokon megy keresztül!

Dr. Krausz Dóra állatorvos, aki saját kutyáját is a b/d Ageing and Alertness Care eledellel eteti, így ír a hatásáról:

"Mara idén töltötte a 13.évét. Kiskorától kezdve kiállításra, rendezvényekre jár velem, korábban bejártuk egész Európát vele. Megjárta többek közt Angliát, Dániát, Horvátországot, Szlovákiát, Ausztriát és még sorolhatnám.

6 éves korától kezdve nagy gondot kellett fordítani ivartalanítása utána súlyára ezért a Hill's PD Canine Metabolic + Mobility-jét ette. Év vége felé vettem észre a kognitív diszfunkciós szindróma tüneteit. Elkezdett néha ugatgatni a semmire, éjszaka többször volt ébren, hajnalban türelmetlen volt, jelezgetett. Hallása kezdett romolni.

Miután a kiegészítő vizsgálatok egyéb gondot nem mutattak, elkezdtük ennek irányába kezelni. Hill's b/d-jét kezdtük el adni. Szerencsére a súlyát sikerül tartani ezzel is, az aktivitása javult, vidám, dünnyög. Hallása sajnos nem javult (vagy erősen szelektívvé vált :-)), de legalább nem zavarja a fiatalok hangos játéka. Az éjszakai nem-alvós periódusok megszűntek pár hét után szerencsére, éli a nagymamák nyugis életét.

Mire számíthatsz, ha váltasz?

Kedvenced gyakrabban keresi majd más kutyák és az emberek társaságát és újra olyan lelkesen üdvözöl majd, mint régen, sőt a szobatisztasági problémák is javulni fognak.

Kedvenced egy csapásra szinte éveket fiatalodik!

Hogy segít a Hill’s b/d Alertness Care eledel és a VetPlus Aktivait?

Mindkettő igen sokoldalú, komplex összetétellel rendelkezik a kívánt hatás elérése érdekében.

A b/d szárazeledel összetevői semlegesítik a szabadgyököket, elősegítik az idegsejtek energiatermelő anyagcsere folyamatait és támogatják az ingerületátadást. A sejtszinten bekövetkező változások pedig mind-mind pozitív hatással vannak az agyműködésre, így kutyád újra „felpörög” majd.

A hatást elősegíthetjük a VetPlus Aktivait adásával, amely koncentrált antioxidáns tartalmával további támogatást nyújt a szervezetnek, elősegítve a sejtek hatékonyabb energiafelhasználását és működését.

Fontos megjegyezni, hogy a CDS kórkép egy lassan romló folyamat, melyre jelenleg nincs ismert gyógymód, ahogy a pontos kiváltó okokat sem ismerjük 100%-ban: a legjobb módszer így a megelőzés.

10 éves kortól ezért már ajánlott a b/d Alertness Care és/vagy az Aktivait adása legalább kúraszerűen, minden veszélyeztetett állatnak.

A tünetegyüttes a hosszabb életciklus miatt gyakrabban jelentkezik kistestű kutyáknál és macskáknál: utóbbiak 28%-a érintett 11-14 éves korban, 15 éves kor felett pedig már minden második állat.

Macskáknál a megelőzésre és a tüneti kezelésre egyaránt az Aktivait Cat táplálékkiegészítőt ajánljuk. Az Activait cat praktikus, felnyitható kapszula formájában kapható, így az eledelre szórva könnyen adagolható.

Kutyák esetében ahhoz, hogy a testsúlynak megfelelő mennyiségű hatóanyag kerüljön a szervezetbe: 10kg alatti kutyáknak az Aktivait Small Breed, míg nagyobbaknak az Aktivait Medium/Large Breed tabletta ajánlott.

Hill's Prescription Diet b/d - az elme eledele, idős kutyáknak kifejlesztve. Már 3 kg-s kiszerelésben is elérhető!